KUNDBERÄTTELSER - Växjöbridgen Växjö

Både kassören och medlemmarna uppskattar att slippa kontanterna

Växjöbridgen är en av Sveriges största bridgeklubbar och klubben är medlem i Svenska Bridgeförbundet. Växjöbridgen har en egen lokal på 260 kvm med plats för 30 bord och har ca 300 medlemmar. De spelar två tävlingar per dag, tre dagar i veckan, totalt drygt 10 000 spelare per år. De har använt Bridgetime Pay sedan januari 2017 och har två surfplattor för betalning av spelavgiften och tillval såsom kaffe och kaka. Glenn Nilsson, ordförande i klubben, berättar varför de valde Bridgetime Pay.

– Bridgetime Pay har sparat mycket arbete för klubbens kassör. Att hantera kontanter i stora mängder är dessutom en risk om någon får reda på detta, och det är en lättnad för kassören att slippa stöldrisken och stressen den innebär.

– För spelarna är det också en stor fördel då de inte behöver ha med sig kontanter vid speltillfällena. Medlemmarna sätter in till exempel 500 kronor på sitt klubbkonto, och när de sedan kommer till spellokalen, behöver de bara registrera sig och godkänna betalningen på klubbens surfplatta. Även kaffe och eventuellt tilltugg hanteras utan kontanter i Bridgetime Pay.

– Vi i Växjöbridgen kan inte tänka oss att gå tillbaka till kontanter igen.

ANDRA KUNDBERÄTTELSER

Vi hjälper din bridgeklubb att komma i gång

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

SPRÅK

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB