Onlinedemo

Demonstration via internet

Kontakta oss för att boka en demonstration via internet av Bridgetime Score, Bridgetime Pay eller Bridgetime Café. Det enda du behöver är en dator som är ansluten till internet och en e-postadress. Kontakta oss för en onlinedemo.

PROVTÄVLING

Testa på er klubb, vi kommer till er

Det går även bra att testa Bridgetime Score kostnadsfritt på er bridgeklubb. Vi besöker er och tar med oss ett modem för anslutning till internet, surfplattor och en lagd givsamling. Klubben behöver inte förbereda sig på något sätt. Vi spelar en partävling med så många ronder och brickor per rond som klubben önskar. Det enda vi behöver innan tävlingen är en medlemsförteckning. Kontakta oss för en provtävling på plats hos er.

PROVA 30 DAGAR

Påbörja klubbens 30-dagars prova på-period

Både Bridgetime Score och Bridgetime Pay kan kostnadsfritt testas på er bridgeklubb under en 30 dagars prova på-period. Fyll i klubbens uppgifter i kontaktformuläret så kontaktar vi er inom 24 timmar (helger undantaget) med en komma igång-guide som visar hur ni lägger upp medlemmar och spelar en tävling. Fri support ingår under prova på-perioden. Kontakta oss för en 30 dagars prova på-period.

Vi hjälper din bridgeklubb att komma i gång

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

SPRÅK

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB