Om oss

Bridgetime Systems AB är ett svenskt företag som bildades i januari 2012 med affärsidén att utveckla ett modernt och användarvänligt molnbaserat beräkningssystem för bridgespel. Bridgetime Systems är ett dotterbolag till Retendo AB som erbjuder tjänsteplaneringssystem till universitet och högskolor och tidredovisningssystem till konsultföretag.

Bridgetime Systems bildades av Jens Apelgren, och hans far Roland Apelgren, båda erfarna entreprenörer inom mjukvarubranschen som har utvecklat och drivit framgångsrika IT-företag. Roland Apelgren spelar bridge på sin fritid och såg då bridgeklubbarnas frustration över den tid och kraft som användningen av dåtidens beräkningssystem tog och de datakunskaper som systemen krävde av tävlingsledaren. 

2012 påbörjades utvecklingen av beräkningsprogrammet Bridgetime Score och under spelsäsongen 2013 genomfördes de första provspelningarna på olika bridgeklubbar. Responsen blev mycket positiv och klubbarna var entusiastiska över att spela med ett så intuitivt och användarvänligt system som Bridgetime Score; ”Det här är framtidens system”, som en spelare uttryckte det.

Med tiden har beräkningssystemet Bridgetime Score kompletterats med system som förenklar bridgeklubbarnas administration: Bridgetime Pay, för digitala betalning av spelavgifter och ekonomiska transaktioner mellan medlemmar och klubb, och Bridgetime Café, som fungerar som en digital kassaapparat för köp i klubbens kafeteria.

Vi hjälper din bridgeklubb att komma i gång

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

SPRÅK

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB