Bridgetime Score

Ett modernt beräkningsprogram för bridgespel

Bridgetime Score  |   Så funkar det   |   Kom igång   |   Teknik   |   Artiklar

Bridgetime Score sköter hela tävlingen från uppläggning, anmälan och spel till resultat – allt i ett och samma system. Bridgetime Score beräknar resultat för alla typer av bridgetävlingar och passar lika bra för små som stora klubbar.
SÅ FUNGERAR BRIDGETIME SCORE
link...

Ett komplett och webbaserat beräkningsprogram

Endast 4 klick för att starta en tävling

Surfplattan styr spelet

Flyttanvisningar

Resultatet visas direkt

Många spelformer

Stöd för alla beräkningsformer

Bra överblick över tävlingarna i spelkalendern

Ligaspel med fyrmannatävlingar med Bridgetime Score

KOM IGÅNG MED BRIDGETIME SCORE
...

Så här enkelt kommer klubben igång med Bridgetime Score

 1. 1
  Klubben tecknar ett abonnemang för Bridgetime Score. Abonnemanget har ingen bindningstid. Priset är en avgift på 5 kronor per spelare och tävling.
 2. 2
  En surfplatta per spelbord behövs. Surfplattan kan ägas av klubben eller lånas ut av medlemmarna.
 3. 3
  Tävlingsledaren behöver en surfplatta eller en dator för att leda tävlingen.
 4. 4
  Anslutning till internet behövs i spellokalen. Anslutningen kan ske med klubbens fasta bredband, med mobilt bredband eller med en medlems mobil med dataabonnemang.
 5. 5
  Utbildning av tävlingsledaren och extra assistans vid första spel­till­fället ingår kostnadsfritt.

Följande utrustning behövs för att klubben ska använda Bridgetime Score:

 • en surfplatta per spelbord
 • en surfplatta eller en dator till tävlingsledaren
 • anslutning till internet
 • en eller flera laddstationer för samtidig laddning av 10 surfplattor per laddstation

Bridgetime Score och Bridgemate II

Bridgetime Score kan även användas tillsammans med Bridgemate II eller mobiltelefoner (smartmobiler). Kontakta oss för mer information. 

Kostnadsfri utbildning

Vi utbildar kostnadsfritt klubbens tävlingsledare (utbildningen tar ca 3 timmar) och vi deltar vid klubbens första tävling, på plats eller via videosamtal.

Utbildningen brukar ske samma dag som den första tävlingen. Före utbildningen har vi på Bridgetime Systems registrerat klubbens medlemmar i Bridgetime Score ifrån en Excel-fil som ni fått ifrån oss och fyllt i. Tävlingsledare vid första tävlingen är någon av klubbens ordinarie tävlingsledare som assisteras av personal från Bridgetime Systems.

Utbildning av medlemmarna i användningen av surfplattan sker under första tävlingen. Surfplattans användning är intuitiv och okomplicerad och efter ett par ronder kan alla spelare hantera surfplattan.

Teknisk Information
...

Bridgetime Score använder senaste tekniken

Bridgetime Score är ett webbaserat program, vilket ger klubben många fördelar. Istället för att behöva installera eller ladda ner programvara till klubbens dator används Bridgetime Score via en webbläsare på en surfplatta eller en dator. Bridgeklubben slipper arbete och kostnader för den egna datorn, inköp, installation och uppgradering av programvara med mera. Bridgetime Score underhålls och utvecklas löpande och nya versioner installeras direkt utan kostnad för klubben. Allt sköts av oss på Bridgetime Systems!

Bridgetime Score fungerar i webbläsare på alla operativsystem (Apple IOS, Android, Windows och Mac OS).

Hög datasäkerhet

Bridgetime Score har en hög datasäkerhet, med dubbel uppsättning servrar, dubbla brandväggar, dubbel datalagring med standby-hårddiskar med mera. Bridgetime Score säkerhetskopieras varje dygn. Hela driftmiljön övervakas kontinuerligt varje minut från olika platser i hela världen. Bridgetime Score är tillgänglig dygnets alla timmar och årets alla dagar.

ARTIKLAR - BRIDGETIME SCORE
...


Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter så att du och din bridgeklubb ska vara väl förberedda den dagen ni bestämmer er för att införa ett modernt beräkningsprogram.

De 6 största frustrationerna med beräkningssystem för bridgespel

Många bridgeklubbar beräknar tävlingsresultatet manuellt eller använder äldre beräkningsprogram. Dessa beräkningssystem skapar frustrationer på bridgeklubbarna och i värsta fall kan systemen utgöra ett hinder för klubbens utveckling.

Artikeln beskriver de 6 största frustrationerna som bridgeklubbar upplever med beräkning av tävlingsresultat och hur moderna webbaserade beräkningsprogram löser dessa problem.  Läs mer

Vi hjälper din bridgeklubb att komma i gång

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

SPRÅK

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB