KUNDBERÄTTELSER - Åhus Bridgeklubb

Med Bridgetime Pay är alla vinnare

Rune Veneke, tävlingsledare och administratör på Åhus bridgeklubb berättar varför de valde Bridgetime Pay.
– Åhus bridgeklubb har varit på offensiven även under pandemin. I oktober 2020 introducerade vi Bridgetime Pay, vilket var ett riktigt lyckat drag. Vi spelade då en tävling per vecka och kom igång utan problem, mycket tack vare ett stabilt system och utmärkt support från Bridgetime i starten.

– Efter pandemin är vi nu uppe i ca 30 bord en normal vecka. Tävlingsledarna är supernöjda eftersom inkassering av spelavgifter nu går per automatik. Tidigare var det både tidskrävande, och kom i ett skede när uppstart av tävlingen behöver göras; kort sagt kontanthanteringen var ett gissel. Både medlemmar och gäster uppskattar enkelheten och överblicken på klubbkontot med Bridgetime Pay.

– Som bonus får sedan kassören en effektiv hantering av bokföringen och administratörerna kan lätt skapa listor för utskick av riktad e-post. Klubben tillämpar en reducerad medlemsavgift för de medlemmar som spelar frekvent och som underlag finns utmärkt statistik i systemet.

– Sammanfattningsvis har vi funnit Bridgetime Pay enkelt och stabilt med låga kostnader och en förträfflig support – alla är vinnare.

ANDRA KUNDBERÄTTELSER

Vi hjälper din bridgeklubb att komma i gång

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

SPRÅK

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB