KUNDBERÄTTELSER - Växjö GOLFKLUBB

Med Bridgetime Score kan medlemmarna utvecklas som bridgespelare

Växjö Golfklubb bildades 1959 och klubben har ca 1530 medlemmar. En av klubbens kommittéer, Oldboyskommittén, startade 2017 bridgespel under vinterhalvåret när golfsäsongen var över. Så här säger Per Sassner, en av spelledarna, om Bridgetime Score.

– Första spelsäsongen anmälde sig drygt ett 20-tal spelare, varav hälften var helt nybörjare vad beträffar bridge. Det var en utmaning att starta upp verksamheten med så många nybörjare och vi löste det genom att använda boken ”Vi spelar bridge 1” inklusive CD-skiva med givar till datorn. Var och en tränade själva hemma och på klubben spelade vi lagda brickor efter boken.

– För att utveckla vårt bridgespelande med beräkning av brickresultat och jämförelse av hur andra spelat brickorna, provade vi Bridgetime Score i slutet av vårsäsongen 2018. Resultatet av testet blev så lyckat att vi hösten 2018 körde igång partävlingar med stöd av Bridgetime Score.

– Alla lärde sig snabbt att använda surfplattorna för att mata in kontrakt, utspelskort och resultat. Spelarna värdesätter att efter varje giv se hur andra spelat brickan. Det ger upphov till lärorika diskussioner spelarna emellan, vilket är bra ur utbildningssynpunkt. Spelarna tycker även att det är spännande att se sin placering i tävlingen under spelets gång, och de uppskattar att slutresultatet kommer direkt på surfplattan efter avslutad tävling.

– Möjligheten att via sin dator hemma i efterhand se resultat, givar och hur andra spelat brickorna, är också bra för att utvecklas som bridgespelare.

– Allt fungerade så bra att Oldboyskomittén har fortsatt att använda Bridgetime Score och är nu inne på andra året.

ANDRA KUNDBERÄTTELSER

Vi hjälper din bridgeklubb att komma i gång

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

SPRÅK

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB

KUNDSERVICE

SPRÅK

Svenska

English

Français

Bridgetime Systems AB
Stockholm, Växjö
Telefon: 08-640 01 30

© 2014 - 2020 Bridgetime AB